Bestellen.....

Indien u iets wilt bestellen dan kunt u ons een mailtje sturen met het gekozen artikel. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen en de betaalgegevens verstrekken. De artikelen worden verstuurd nadat het bedrag bij ons binnen is. Het emailadres is :

countrychique@live.nl

      

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn (kopen op afstand kan lastig zijn soms komen kleuren, maten etc anders over over op de foto dan in het 'echt') dan kunt u ALTIJD de spulletjes retourneren !!!!!

 

Algemene Voorwaarden

Bestelling:
1. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met onze leverings- en betalingsvoorwaarden.
2. Bestellingen staan maximaal 8 dagen voor u gereserveerd. Indien wij uw betaling dan nog niet ontvangen hebben sturen wij u een herinnering. Indien wij geen reactie van u ontvangen gaan de gereserveerde artikelen terug in de verkoop en wordt uw bestelling geannuleerd.

Betaling:
1. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten en inclusief BTW.
2. Betalingen dienen binnen 8 dagen bij ons binnen te zijn.
3. Bij het afhalen van artikelen dient contant betaald te worden

4. Uw bestelling wordt geannuleerd indien het bedrag niet binnen de bovengenoemde 8 dagen op onze rekening is ontvangen.


 

Levering:
1. Standaard probeert Country Chique uw bestelling als brievenbuspost te verzenden. Indien de bestelling niet meer als brievenbuspost te verzenden is, zullen wij uw bestelling als pakketpost verzenden.
2. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van goederen tijdens verzending door TNT Post.
3. De levering geschiedt uitsluitend na betaling. Wij verpakken de artikelen zorgvuldig